Dán Paleo borkörcsolya-sörkorcsolya :) Süti:
1,5 dl zabpehely ( natúr)
1-1,5 dl mag (ami van otthon: napraforgómag,mandula darabolva, szezámmag…)
3,5 dl liszt ( ¾ zabliszt, ¼ lenmagliszt összetételben csináltam…)
2 dl víz
1,5 dl olívaolaj
1 kiskanál sütőpor
só
Összekeverem a masszát, majd sütőpapírt teszek egy nagy lapos sütőbe és arra terítem az egészet, én vizes kézzel szét tudtam egyengetni, ha nem megy,akkor tegyetek felülre is sütőpapírt és lapítsátok jól ki a tésztát, aztán vegyétek le a papírt felülről és vágjátok be görgős pizzavágóval (utólag már nem lehet).
30 percig sütöttem, 180°C-on légkeveréssel, akkor finom, ha ropogós.
Ne tároljátok lefedve, hogy ropogós maradjon! Ha egyáltalán kell tárolni, mert olyan gyorsan elfogy ;)